Zastava Bosne i Hercegovine

PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA U NOVOM SADU OBJAVIO KONAČNU RANG LISTU ZA UPIS NA OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE U PRVOM UPISNOM ROKU


Konačna rang-lista – Pravo

Konačna rang-lista – Pravo, bezbednost i unutrašnji poslovi

Konačna rang-lista –Pravo i informaciono-komunikacione tehnologije

Prvi dan upisa je ponedeljak, 8. jul 2024. godine, kada će biti upisani kandidati primljeni na budžet po prvoj (osnovnoj) želji, a narednog dana, u utorak, 9. jula 2024. godine upisuju se kandidati primljeni na budđet po drugoj i trećoj želji, kao i kandidati primljeni nasamofinansiranje po prvoj (osnovnoj) želji na studijskom programu Pravo.

Treći dan upisa, sreda, 10. jul 2024. godine, predviđen je za u upis samofinansirajućih studenata na studijskim programima Pravo, bezbednost i unutrašnji poslovi i Pravo i informaciono-komunikacione tehnologije.

Poslednjeg dana upisa, u četvrtak, 11. jul 2024. godine biće upis putem prozivke sa prozivne liste koja će biti objavljena po završetku prethodnog dana, koja počinje u 10 sati u amfiteatru Fakulteta.

Posle svakog dana upisa Fakultet će objaviti upisnu listu sa preostalim kandidatima koji su ostvarili pravo na upis.

Upisom kandidata koji su rangirani na više studijskih programa menja se (poboljšava) rang ostalih kandidata. Informacije o ovim promenama biće dostupne na ovom, od ponedeljka, 8. jula 2024. godine.

Budući samofinansirajući studenti treba lično da dođu na upis zbog potpisivanja ugovora o studiranju, osim ukoliko daju odgovarajuću overenu punomoć drugom licu. Bez overene punomoći drugo lice može upisati studenta uslovno i u tom slučaju ugovor se može naknadno potpisati i indeks preuzeti posle letnje pauze kada Fakultet počne ponovo da radi.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Izvor: Izvod iz vesti, Izvor: Vebsajt Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, 4.7.2024.
Naslov: Redakcija